21.10.2015 18:29

Update: Schalke definitief zonder Huntelaar

Klaas Jan Huntelaar probeert de bal te controleren tijdens het competitieduel FC Schalke 04 - 1. FC Köln. (04-10-2015)
Klaas Jan Huntelaar probeert de bal te controleren tijdens het competitieduel FC Schalke 04 - 1. FC Köln. (04-10-2015)

Schalke 04 moet het donderdagavond wellicht stellen zonder Klaas Jan Huntelaar. De aanvaller van de Duitse club heeft nog altijd last van een heupblessure.

Volgens het Algemeen Dagblad komt Huntelaar donderdagavond niet in actie namens Schalke 04. De club uit Gelsenkirchen speelt dan in eigen huis het Europa League-duel met het Tsjechische Sparta Praag. De international kreeg vorige week last van zijn heup. Tijdens het met 3-0 verloren duel met 1. FC Köln speelde Huntelaar nog negentig minuten mee, maar afgelopen weekend bleef hij op de bank.

Huntelaar was dinsdag wel aanwezig tijdens de training van Schalke 04, maar beperkte zich tot oefeningen zonder bal. Schalke 04 wil geen risico lopen met Huntelaar en hoopt de Nederlandse aanvaller aankomend weekend tegen Borussia Mönchengladbach weer in te zetten. Huntelaar scoorde dit seizoen twee keer in zeven competitiewedstrijden namens Schalke 04.

Update: 21-10-2015, 18:27:

Schalke 04 moet het definitief zonder Klaas Jan Huntelaar doen in de Europa League wedstrijd tegen Sparta Praag. De aanvaller heeft te veel last van zijn heupblessure en richt zijn pijlen op de wedstrijd van aankomend weekend tegen Borussia Mönchengladbach. "Hij zal nog niet kunnen spelen tegen Sparta Praag. We hopen hem komend weekend  weer in te kunnen zetten", aldus Schalke trainer André Breitenreiter. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner