22.10.2015 10:36

Scholes kritisch op Man United van Van Gaal

Paul Scholes is tijdens het Champions League duel tussen PSV en Manchester United aan het werk als analist. (15-09-2015)
Paul Scholes is tijdens het Champions League duel tussen PSV en Manchester United aan het werk als analist. (15-09-2015)

Manchester United speelde woensdagavond - tot tevredenheid van Louis van Gaal - gelijk (1-1, red.) tegen CSKA Moskou, maar Manchester United-legende Paul Scholes is kritisch op 'The Red Devils'.

"Je kijkt naar het team van Manchester United en je ziet gewoon geen kwaliteit", citeert De Telegraaf de oud-speler van Manchester United. "Er is geen beweging, de spelers rennen niet. Wordt hen verteld dat ze zo moeten spelen?" De ploeg van Van Gaal staat na drie wedstrijden in de Champions League op vier punten. 'The Red Devils' verloren het eerste duel in Eindhoven van PSV (2-1, red.), maar wonnen wel in eigen huis van Wolfsburg (2-1, red.).

"Ze kiezen overal op het veld voor de veilige weg", vervolgt de Engelsman zijn betoog. "Ik kan me geen enkele pass op Wayne Rooney herinneren. Je hebt met Ander Herrera, Jesse Lingaard en Anthony Martial spelers met veel loopvermogen en diepgang, maar geen van hen lijkt daar mee bezig."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner