22.10.2015 11:17

Gladbach-coach trots na behalen mijlpaal

Borussia Mönchengladbach heeft woensdagavond voor het eerst in de geschiedenis een punt gepakt in de Champions League. André Schubert, die onlangs het stokje overnam van Lucien Favre, is trots op de prestatie van zijn manschappen.

Borussia Mönchengladbach pakte in Turijn een punt tegen Juventus (0-0, red.). "Ik zie dit als een gewonnen punt en we zijn er vanwege de bijzondere mijlpaal enorm trots op", citeert Voetbal International de trainer van Borussia Mönchengladbach. "Los daarvan ga ik me de komende wedstrijden niet bezighouden met de stand in de poule of uitrekenen hoeveel punten we nodig hebben om nog door te gaan: we moeten gewoon alles geven wat we in ons hebben."

"De verdediging heeft het geweldig gedaan", doelt Schubert op het feit dat Borussia Mönchengladbach in Turijn 'de nul' wist te houden. "In het begin kwamen we wat in de problemen, maar we herstelden ons knap. In de tweede helft hebben we weinig weggegeven, maar slaagden we er ook niet in om voorin de bal vast te houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner