22.10.2015 11:31

Dost: "Logisch dat we deze wedstrijd winnen"

Bas Dost is er als de kippen bij wanneer Jeroen Zoet de bal lost. De spits schiet zodoende de 1-0 binnen tegen PSV> (21-10-2015)
Bas Dost is er als de kippen bij wanneer Jeroen Zoet de bal lost. De spits schiet zodoende de 1-0 binnen tegen PSV> (21-10-2015)

Bas Dost is van mening dat de overwinning van VfL Wolfsburg in de Champions League op PSV (2-0, red.) logisch is. De Nederlander nam woensdagavond hoogstpersoonlijk de 1-0 voor zijn rekening.

"PSV heeft laten zien goed te kunnen voetballen", vertelt de Nederlandse aanvaller van VfL Wolfsburg aan De Telegraaf. "Maar wij hebben het op het juiste moment omgedraaid. Er lopen bij ons spelers rond die voor miljoenen zijn gehaald. Dan mag je verwachten dat zij in een thuiswedstrijd voor gevaar zorgen."

"Wat dat betreft is het ook logisch dat we deze wedstrijd winnen", vervolgt Dost. "Dat zijn we aan onze stand verplicht." VfL Wolfsburg heeft nu na drie wedstrijden in de Champions League zes punten. De Duitse club won eerder ook van CSKA Moskou (1-0, red.), maar verloor van Manchester United (2-1, red.). Aangezien laatstgenoemde club woensdagavond niet verder kwam dan een gelijkspel tegen CSKA Moskou (1-1, red.) gaat VfL Wolfsburg nu aan kop in Groep B.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner