22.10.2015 18:10

AZ met een extra controleur tegen Augsburg

Simon Thern (l.) denkt aan uithalen, maar Derrick Luckassen haalt uit. De verdediger van AZ is eerder bij de bal. (11-04-2015)
Simon Thern (l.) denkt aan uithalen, maar Derrick Luckassen haalt uit. De verdediger van AZ is eerder bij de bal. (11-04-2015)

AZ neemt het donderdagavond op tegen FC Augsburg en doet dat met een extra controleur op het middenveld. John van den Brom zet Derrick Luckassen naast Ben Rienstra op het veld. Tim Matavž begint bij de tegenstander op de bank. 

John van den Brom heeft zijn opstelling iets aangepast ten opzichte van de wedstrijd van afgelopen weekend tegen SC Cambuur. Tegen de ploeg uit Leeuwarden begon Muamer Tanković nog in de basis, vanavond tegen FC Augsburg zit hij op de bank. Dabney dos Santos en Joris van Overeem zullen de flanken bestrijken en Derrick Luckassen speelt nu samen met Ben Rienstra als een extra slot op de deur op het middenveld.

Bij FC Augsburg zien we drie nieuwe namen op het veld. Piotr Trochowski, Raúl Bobadilla en Koo Ja-Cheol zijn de nieuwe namen die het opnemen tegen AZ. Dat gaat ten koste van Dominik Kohr, Halil Altintop en Alexander Esswein. Zij moeten plaatsnemen op de bank, naast Tim Matavž. De oud PSV-aanvaller moet genoegen nemen met een reserverol. 

Volg de wedstrijd tussen AZ en FC Augsburg van 19.00 uur hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner