23.10.2015 09:40

Guardado waarschuwt: "Moeten in gesprek"

Andrés Guardado moet geblesseerd naar de kant tijdens het duel in de Champions League tussen PSV en Manchester United. (15-09-2015)
Andrés Guardado moet geblesseerd naar de kant tijdens het duel in de Champions League tussen PSV en Manchester United. (15-09-2015)

Volgens Andrés Guardado kampt PSV met een concentratieprobleem. De Mexicaanse motor op het middenveld van de Eindhovenaren neemt dat uiterst serieus en stuurt aan op veranderingen.

Tegen Excelsior gaf PSV vorige week de zege weg en in de Champions League-wedstrijd van woensdag tegen VfL Wolfsburg was de hoop op een goed resultaat na een paar seconden van onoplettendheid vervlogen. "In de Eredivisie was het tegen Excelsior in de laatste minuut raak, in de Champions League zijn we niet bij de les als de wedstrijd start. Dat was in Moskou zo, dat was hier zo. Het heeft met concentratie te maken. We moeten aan deze situaties gaan werken en met elkaar het gesprek aangaan", zegt Guardado tegen het Algemeen Dagblad.

Guardado hield gemengde gevoelens over aan de wedstrijd in Wolfsburg. De middenvelder was te spreken over de mentaliteit van PSV, maar toonde zich ook kritisch.  "Dit is de Champions League. Ik heb met iedereen gesproken in de kleedkamer en heb benadrukt dat details in deze wedstrijden nog belangrijker zijn. Dat we twee kansen weggeven, in de eerste minuut van de wedstrijd en in de eerste minuut na de rust, heeft met focus te maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner