03.11.2015 20:26

Blind krijgt opnieuw basisplaats bij United

Daley Blind baalt tijdens het duel in de Champions League tussen PSV en Manchester United. (15-09-2015)
Daley Blind baalt tijdens het duel in de Champions League tussen PSV en Manchester United. (15-09-2015)

Het lijkt erop dat Daley Blind zijn basisplaats bij Manchester United heeft heroverd. De Nederlander mag dinsdagavond in het Champions League-duel met CSKA Moskou voor de tweede keer op rij beginnen bij de Engelse grootmacht.

Na het debacle van Oranje in de EK-kwalificatiereeks hield trainer Louis van Gaal Blind twee competitiewedstrijden buiten de basis. Het afgelopen weekend mocht de verdediger annex middenvelder echter weer starten toen United het opnam tegen Crystal Palace.

Memphis Depay begint dinsdagavond weer op de bank. De Nederlander, die nog weinig indruk heeft gemaakt in Engeland, kwam al drie competitiewedstrijden op rij niet meer in actie voor The Red Devils.

Manchester United staat in groep B van de Champions League op de gedeeld tweede plaats. De Engelsen verloren hun eerste wedstrijd van PSV, wonnen vervolgens van VfL Wolfsburg en speelden gelijk tegen CSKA Moskou. Dinsdagavond kan Manchester United op eigen terrein zijn tweede overwinning in het huidige Champions League-seizoen boeken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner