04.11.2015 11:23

Di María baalt: "We waren tien keer zo goed"

Paris Saint-Germain ging dinsdagavond onderuit op bezoek bij Real Madrid, maar de Fransen hadden gezien het spelbeeld recht op een beter resultaat. Ángel Di María, die een verleden heeft bij de Madrilenen, kan de nederlaag in Santiago Bernabéu maar moeilijk verkroppen.

"Dit was onze beste wedstrijd van het seizoen", zegt de Argentijn op de website van de UEFA. "Het is erg vervelend. We speelden een uitzonderlijk goede wedstrijd, maar we maakten een fout en verloren. We speelden tien keer zo goed als Madrid. Daarmee hebben we laten zien dat we de strijd kunnen aangaan met de grootste clubs ter wereld."

"We moeten blijven werken om ervoor te zorgen dat we zulke kostbare fouten niet meer maken. We zijn goed bezig en de selectie is sterk - zowel de basisspelers als de wissels", vervolgt de oud-speler van Manchester United. "We domineerden de wedstrijd. Ik wilde niet dat mijn terugkeer bij mijn oude club zo zou gaan, maar het was mooi om mijn oude teamgenoten weer te zien. Dat gezegd hebbende: dat was niet het belangrijkste. Het belangrijkste was om te winnen."

Paris Saint-Germain staat er ondanks de nederlaag goed voor in groep A. De Fransen hebben met twee wedstrijden te gaan een voorsprong van vier punten op Shakhtar Donetsk en Mälmo FF, de komende twee tegenstanders in de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner