05.11.2015 09:47

Wenger looft Bayern München na pak slaag

Arsenal-trainer Arsène Wenger geeft zijn manschappen aanwijzingen tijdens het Champions League-duel Bayern München - Arsenal. (04-11-2015)
Arsenal-trainer Arsène Wenger geeft zijn manschappen aanwijzingen tijdens het Champions League-duel Bayern München - Arsenal. (04-11-2015)

Arsenal-trainer Arsène Wenger heeft zich lovend uitgelaten over Bayern München. De Zuid-Duitsers waren woensdagavond met 5-1 te sterk voor 'The Gunners' in het Champions League-duel.

"Je moet de kwaliteit van die ploeg onder ogen zien", citeert De Telegraaf de Franse oefenmeester van Arsenal. "Maar we hebben het ze ook wel makkelijk gemaakt. Verdedigend was het dramatisch bij ons." 'The Gunners' hadden onlangs het thuisduel met Bayern München nog met 2-0 gewonnen, maar in Zuid-Duitsland keek Arsenal al na tien minuten tegen een achterstand aan.

Arsenal heeft nu na vier wedstrijden drie punten. Olympiakos wist woensdagavond wel te winnen en staat daardoor op negen punten. De kans dat Arsenal de volgende ronde haalt is daarom bijzonder klein. "We hebben altijd nog een kans dat we ons plaatsen voor de achtste finales. Het is wel een kleine kans, maar het is een kans. We mogen niet te negatief zijn, maar we moeten de realiteit ook onder ogen zien. Tegen Bayern München was niet goed genoeg."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner