06.11.2015 10:37

Klopp looft 'goede jongen en groot talent'

Liverpool-trainer Jürgen Klopp gaf Jordon Ibe donderdagavond een basisplaats in het Europa League-duel met Rubin Kazan en de jonge aanvaller beschaamde het vertrouwen van de Duitser niet. De negentienjarige aanvaller maakte zeven minuten na rust het enige doelpunt van de wedstrijd.

"Hij is een goede jongen, een groot talent en een vaardige speler. Hij heeft een goede basis en beseft op dit moment dat hij hard moet werken en veel moet leren. Als hij bereid is om te werken, komt alles goed", citeert Sky Sports Klopp.

De nieuwe trainer van Liverpool was blij met de wijze waarop zijn team zich manifesteerde in Rusland. "De eerste tachtig minuten waren heel erg goed. Het was een lastige wedstrijd. De sfeer in het stadion was geweldig, maar dat gold niet voor de grasmat."

"Het was niet eenvoudig om balbezit te houden; dat hadden we beter kunnen doen. We verdienden het doelpunt, maar we moeten leren om daarna de overwinning over de streep te trekken. We verloren het ritme na de 1-0 en openden de deur voor Rubin Kazin. De spelers hebben als leeuwen gevochten en het was geweldig om te zien hoe graag zij wilden winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner