17.11.2015 10:01

Bosnische bondscoach niet blij met Kuipers

De Bosnische bondscoach, Mehmed Baždarević, was na afloop van het EK-kwalificatieduel Ierland - Bosnië & Herzegovina niet te spreken over het optreden van de Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers.

De Nederlandse leidsman gaf Ierland na 24 speelminuten een strafschop. De bal kwam tegen de arm van de Bosnische verdediger Ervin Zukanović. De verdediger van Sampdoria hield zijn arm langs zijn lichaam, maar toch besloot Kuipers om te fluiten voor een strafschop. "Ik wil het daar niet over hebben, want dat zal consequenties hebben", citeert Voetbal International de bondscoach. "Maar ik wil wel kwijt dat de scheidsrechter geen goede wedstrijd floot."

"Het is moeilijk om nu terug te blikken op de wedstrijd", vervolgt Baždarević. "We weten dat we hebben verloren. Het team dat ons versloeg speelde erg goed en creëerde meer kansen. We hebben er zelf alles aan gedaan. We probeerden net als Ierland op een agressieve manier te spelen. Ik ben erg teleurgesteld in het resultaat en baal ook enorm voor onze fans."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner