24.11.2015 19:58

Spanjaarden gepasseerd, Badstuber in basis

Geen Spanjaarden in de basis bij Bayern München dinsdagavond in het treffen met Olympiakos. Terwijl Thiago nog steeds geblesseerd is, zijn de Spaanse landgenoten gepasseerd. De basisopstelling van Olympiakos is op drie plaatsen gewijzigd.

Pep Guardiola heeft zijn basisopstelling ten opzichte van de vorige wedstrijd in de Bundesliga tegen Schalke 04 gewijzigd. Guardiola kiest voor vier andere spelers. David Alaba en Medhi Benatia zijn vervangen door Rafinha en Jérôme Boateng. Verder kiest de Spaanse oefenmeester voor Holger Badstuber en Kingsley Coman, in plaats van de twee Spaanse middenvelders Xabi Alonso en Javi Martíntez. Laatstgenoemde was afgelopen weekend op aangeven van Arjen Robben nog trefzeker tegen Schalke 04. Robben staat vanavond ook aan de aftrap.

Het Olympiakos van Marco Silva wil gaan stunten Duitsland. Dat zei de Portugese trainer in aanloop van de wedstrijd tijdens de persconferentie. Marco Silva heeft voor deze wedstrijd wat aanpassingen gedaan ten opzichte van de met 2-0 gewonnen wedstrijd van AEP Iraklis FC in de Griekse competitie. De ervaren Esteban Cambiasso begint vanavond in de basis, net zoals Sebá en Omar Elabdellaoui. Dat gaat dan weer ten koste van Leandro Salino, Kostas Fortounis en Jimmy Durmaz. 

Volg de wedstrijd tussen Bayern München en Olympiakos hier LIVE.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner