24.11.2015 22:10

Update: Wissel van Robben was uit voorzorg

Arjen Robben is dinsdagavond met een blessure uitgevallen bij de wedstrijd Bayern München - Olympiakos. De Nederlandse vleugelaanvaller werd na iets meer dan een halfuur spelen vervangen door Joshua Kimmich.

Waar Robben precies last van had, is onbekend. De Nederlander leek verkeerd terecht te komen toen hij aan de zijlijn een bal probeerde in te houden. Gevolgen voor de wedstrijd had het uitvallen van Robben niet. Op het moment dat hij het veld verliet, leidde Bayern München al met 3-0. Robben was eenmaal de aangever.

Robben keerde kortgeleden terug van een liesblessure, die hem twee maanden aan de kant hield. De aanvaller van Bayern München moest door zijn blessure een paar belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal en zes duels van zijn club in de Bundesliga missen. Robben is ondanks zijn lange afwezigheid direct betrokken geweest bij vier goals in de Duitse competitie (drie doelpunten, één assist).

Update 24 november 2015, 22:10:20 - Wissel Robben was voorzorgsmaatregel

Arjen Robben werd dinsdag al vroeg in de wedstrijd tussen Bayern München en Olympiakos gewisseld. Gevreesd werd voor een blessure, maar dat blijkt niet het geval. Volgens Markus Hörwick, persvoorlichter van de Duitsers, was de wissel van Robben een voorzorgsmaatregel. De Nederlander zou lichte spierklachten hebben gehad.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner