25.11.2015 11:53

Messi: "Ik ben niet onmisbaar voor Barça"

Na lang blessureleed is Lionel Messi weer terug op het voetbalveld. AS Roma werd dinsdagavond al het slachtoffer van de terugkeer van de aanvaller, maar toch is hij van mening dat hij niet onmisbaar is voor FC Barcelona.

Dinsdagavond speelde Lionel Messi vanaf het begin mee tegen AS Roma en de Italianen moesten toekijken hoe Messi de show stal. De Argentijn scoorde zelf twee keer en gaf één assist. Daarmee was hij betrokken bij de helft van de goals (6-1 winst). "Ik had een moeilijke tijd toen ik niet op het veld stond, maar ik genoot ervan wat mijn ploeggenoten elke wedstrijd lieten zien", zegt Messi direct na afloop van het duel met de Italianen.

Ondanks de afwezigheid van Messi won Barcelona met 4-0 van Real Madrid en staat het fier aan kop in de Primera División. Luis Suárez en Neymar ontpopten zich tot de smaakmakers. "We hebben nooit gezegd dat ik onmisbaar ben en dat is gebleken", aldus Messi. "Eén van de successen van Barcelona is de goede sfeer tussen de spelers. We proberen professioneel te zijn, plezier te hebben en elke dag met elkaar op te schieten."

Bekijk hieronder een video van Messi, Neymar en Suárez die net de catacomben uitkomen

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner