25.11.2015 13:30

Mourinho: "We hebben te veel gekregen"

Chelsea won dinsdagavond weliswaar met 4-0 van Maccabi Tel Aviv, maar volgens Chelsea-trainer José Mourinho was het spel van de Londenaren niet al te best.

"We hebben te veel gekregen. Maccabi verdiende het niet om met 4-0 te verliezen", aldus Mourinho na afloop tijdens de persconferentie. "Ze hebben het goed gedaan met tien man in de tweede helft en hielden het lang vol. Wij speelden goed in de eerste helft, maar het veld hielp niet mee. Dat was het enige dat ons tegenhield om meer doelpunten te maken."

"Na rust stonden we in de eerste vijftien tot twintig minuten te slapen", vervolgt Mourinho. "We waren te zelfverzekerd en dachten dat het tweede doelpunt vanzelf wel zou vallen. We deden het pas goed toen we echt onder druk kwamen", aldus Mourinho, die weet dat het nu aankomt op de laatste groepswedstrijd. "Voor de situatie in de groep heb ik een rekenmachine nodig. Ik weet dat we eerste worden als we winnen en dat we naar de Europa League gaan als we verliezen, bij een gelijkspel wordt het ingewikkeld. We moeten dus gewoon winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner