26.11.2015 10:47

Sneijder niet blij na uitschakeling in de CL

Wesley Sneijder was woensdagavond alles behalve tevreden na de 2-0 nederlaag tegen Atlético Madrid in de Champions League. Galatasaray kan zich daardoor niet langer plaatsen voor de volgende ronde.

Ook vorig seizoen werd Galatasaray uitgeschakeld in de groepsfase. "De laatste keer zei ik al dat we niet in vorm waren, we spelen niet goed. De clubs die de laatste jaren succesvol waren, zijn een team. Die vallen aan als team en verdedigen als team. Daar slaagden wij niet in. Dat is zonde. We verloren nu maar met 2-0, maar het ook wel 5-0 of 6-0 kunnen zijn."

"We moeten een reactie laten zien", vervolgde Sneijder bij de Turkse media. "Vrijdag krijgen we een nieuwe trainer (Mustafa Denizli, red.). We moeten helemaal opnieuw beginnen. Dat moeten we doen met opgeheven hoofd, want we hebben goede spelers. Maar we moeten ook een team zijn. Dat vergt training, heel veel training, maar ook discipline en mentaliteit."

Sneijder wil niemand aanvallen met zijn woorden. "Ik bekritiseer helemaal niemand, daarvoor is het te laat. Ik wil niemand de schuld geven, zo ben ik niet. Natuurlijk ben ik boos. Dat je hier met 2-0 verliest kan gebeuren, maar ik weet dat we meer kunnen geven."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner