07.12.2015 14:06

Manchester City zonder Agüero naar Duitsland

Manuel Pellegrini kan dinsdag niet beschikken over Sergio Agüero. De spits van Manchester City heeft een lichte blessure en zal daardoor niet inzetbaar zijn in het Champions League-duel met Borussia Mönchengladbach.

De trainer van The Citizens laat weten dat Agüero tijd nodig heeft om fit te worden. "Het is geen ernstige blessure, maar hij heeft pijn", vertelt Pellegrini via de officiële kanalen van Manchester City. De coach zal het naast Agüero ook moeten stellen zonder Vincent Kompany, Martín Demichelis, Pablo Zabaleta, Samir Nasri en Fernando. Yaya Touré is wel fit en opgenomen in de wedstrijdselectie.

The Citizens zijn al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League, maar maken nog kans op de koppositie in Groep D. Dan moet Manchester City in Duitsland Borussia Mönchengladbach verslaan en Juventus op bezoek bij Sevilla FC verliezen. De Italianen hebben twee punten meer dan Manchester City, maar omdat het onderling resultaat in het voordeel van De Oude Dame is, volstaat een gelijkspel voor Juventus.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner