07.12.2015 19:49

Dost vol vertrouwen voor duel met Manchester

Bas Dost neemt het dinsdagavond met VfL Wolfsburg op tegen het Manchester United van Louis van Gaal. Voorafgaand aan de wedstrijd meldde de Nederlander in Duitse dienst dat het vertrouwen groot is bij Wolfsburg. “Wij zijn niet minder dan United”, aldus Bas Dost.

In groep B van de Champions League is nog veel mogelijk en verschillende Nederlanders spelers azen op een plekje in de volgende ronde van het miljoenenbal. Naast PSV en CSKA strijden ook VfL Wolfsburg en Manchester United in een onderling duel voor overwintering in Europa. Bas Dost is vol vertrouwen. “We hebben geen slechter elftal”, aldus de boomlange aanvaller.

“We zijn extreem gebrand op een goed resultaat”, meldde Wolfsburg-buitenspeler André Schürrle tijdens de persconferentie. “We gaan er alles aan doen om te overwinteren. We willen geschiedenis schrijven.” In de eerste ontmoeting in de groepsfase was Louis van Gaal met zijn Manchester United de betere. Wolfsburg kwam wel op voorsprong door een goal van Daniel Caligiuri, maar dankzij treffers van Mata en Chris Smalling wonnen de Engelsen alsnog. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner