09.12.2015 11:26

Ronaldo: "Acht keer scoren is geweldig"

Cristiano Ronaldo scherpte dinsdag zijn eigen doelpuntenrecord aan door vier keer te scoren tegen Malmö FF. Daardoor heeft de Portugese dit seizoen elf doelpunten in de groepsfase van de Champions League gemaakt, een verbetering van twee goals ten opzichte van zijn vorige record.

De ster van Real Madrid is erg blij dat hij zijn eigen record heeft kunnen aanscherpen. "Ik heb veel zelfvertrouwen en vanavond was een grote plus voor mij. De groepsfase is goed verlopen. We hebben bijna alles gewonnen en zijn op de eerste plek in onze groep geëindigd. We zijn blij en deze overwinning is een bonus voor de komende wedstrijden", aldus Ronaldo op de website van de UEFA na de 8-0 overwinning op Malmö FF.

"We hebben veel karakter getoond", vervolgt de Portugees, die naast zijn vier doelpunten ook één assist gaf. "We wilden vanaf het eerste fluitsignaal scoren, winnen en goed spelen. En dat is wat we hebben gedaan. Acht keer scoren is geweldig, ongeacht de tegenstander. En op persoonlijk vlak ben ik ook blij dat ik heb gescoord en het team heb geholpen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner