09.12.2015 20:14

Barça met Messi, zonder Suárez en Neymar

Er staat woensdagavond weinig op het spel voor FC Barcelona in de laatste groepswedstrijd van de Champions League. Het team van Luis Enrique is ruimschoots geplaatst en speelt enkel voor de statistieken op bezoek bij Bayer Leverkusen. Topspelers als Iniesta, Pique en Luis Suárez worden dan ook gespaard.

Neymar viel dinsdag uit op de training en zit niet bij de selectie. Daarom zijn er veel wijzigingen te noteren in de basis van Barça. Bartra mag weer eens zijn opwachting maken in het hart van de defensie, daar speelt de Spaanse verdediger naast Thomas Vermaelen. Verder zien we de jongelingen Samper en Wilfrid Kaptoum. Lionel Messi is de grote naam in de voorhoede en hij wordt geflankeerd door Munir en Sandro.

Voor Bayer Leverkusen staat er wel veel op het spel. Er moet gewonnen worden in eigen huis en AS Roma mag niet winnen van BATE Borisov. Topscorers Javier Hernández en Admir Mehmedi vormen het spitsenkoppel in de BayArena. Kyriakos Papadopoulos behoort weer tot de selectie na zijn blessure, maar begint op de reservebank. Het centrale duo achterin bestaat daarom uit Roberto Hilbert en Jonathan Tah.

De wedstrijd is vanaf 20.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner