10.12.2015 16:03

Pröpper droomt: "Barcelona zou mooi zijn"

Davy Pröpper schoot PSV naar de volgende ronde van de Champions League in het duel met CSKA Moskou. De middenvelder blikt dan ook alvast vooruit op de volgende mogelijke tegenstander.

Op maandag 14 december vindt de loting van de knockout-fase van de Champions League plaats. Tot die tijd blijft het dromen over de volgende opponent. Pröpper heeft zo zijn voorkeur. "FC Barcelona zou prachtig zijn, maar met Real Madrid en Bayern München is dat wel de grootste in de groep", aldus de middenvelder tegen Omroep Brabant. "Maar het zijn allemaal fantastische ploegen. Als we niet goed voor de dag komen hebben we het tegen al die clubs moeilijk."

Jeffrey Bruma is het eens met zijn collega. "Het zijn allemaal topclubs. Maar wie we ook treffen, we moeten het veld ingaan met de instelling dat we iets kunnen bereiken. We moeten wel realistisch zijn, maar schrijf ons zeker niet af als we een groot team treffen."

Na het Champions League-succes staat dit weekend Roda JC Kerkrade te wachten. "Dat wordt een kwestie van mentale weerbaarheid", zo denkt Bruma. "We doen mee op alle fronten en willen volgend jaar weer Champions League spelen. Dat doe je als je kampioen wordt en dus moeten we zaterdagavond van Roda JC winnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner