14.12.2015 14:32

Atlético Madrid onderschat PSV niet

De eerste geluiden uit Madrid over de komende tegenstander in de Champions League PSV waren maandag vol respect. "Ze zullen het ons moeilijk maken. Het is een goed team met een uitstekende reputatie in Europa", zei algemeen directeur Clemente Villaverde op de website van de Spaanse club.

Technisch directeur José Luis Pérez Caminero klonk al net zo lovend. "Het is een aanvallend elftal met veel jonge en technische spelers in de gelederen. De Uruguayaan Gastón Pereiro is bovendien een versterking gebleken", aldus Caminero, zelf oud-speler van Atlético en 21-voudig Spaans international.

Atlético Madrid, dat afgelopen weekend met 2-1 te sterk was voor Athletic Bilbao, haalde dertien punten in Groep C en liet daarmee SL Benfica (tien punten), Galatasaray (vijf punten) en FK Astana (vier punten) achter zich. Atlético Madrid is momenteel in bloedvorm. De Madrilenen wonnen inmiddels vijf duels op rij in de Primera División. De club uit Madrid is nu samen met FC Barcelona koploper in Spanje. Beide ploegen staan op 35 punten. Real Madrid volgt op vijf punten.

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner