14.12.2015 15:48

Vanhaezebrouck: "Daar antwoord ik niet op"

Hein Vanhaezebrouck zet zijn ploeg op de juiste plaats tijdens het competitieduel Sint-Truiden - KAA Gent. (13-12-2015)
Hein Vanhaezebrouck zet zijn ploeg op de juiste plaats tijdens het competitieduel Sint-Truiden - KAA Gent. (13-12-2015)

KAA Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck wil zich nog niet te veel bezighouden met de wedstrijden in de achtste finale van de Champions League tegen VfL Wolfsburg. Er kan in die tussentijd nog veel gebeuren, weet Vanhaezebrouck.

"Hoeveel kans ik ons geef? Daar antwoord ik niet op", aldus de oefenmeester van KAA Gent in gesprek met VTM. "Die wedstrijden worden pas eind februari gespeeld. Wie weet ben ik er dan niet meer", aldus Vanhaezebrouck, die wel liet doorschemeren tevreden te zijn met de loting. "Velen wilden Barça of Real Madrid, maar de verdedigers bijvoorbeeld ontliepen die Spaanse topclubs het liefst en zijn tevreden met VfL Wolfsburg."

"VfL Wolfsburg heeft inderdaad niet de historie van vele andere topclubs, maar dat betekent niet dat ze minder sterk zijn", vervolgt Vanhaezebrouck. "Eigenlijk kan je VfL Wolfsburg een beetje vergelijken met KAA Gent: ze draaien ook nog maar een paar jaar mee in de top. Ik vind het niet slecht dat we eerst thuis spelen. Stel dat je in Wolfsburg begint en dan met 5-0 verliest, dan is die return niets meer waard." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner