29.12.2015 15:18

Koke waarschuwt PSV: "Ik wil de CL winnen"

Koke gaat in februari met één doel de tweestrijd met PSV aan in de Champions League. De Spaans international wil namelijk het miljoenenbal winnen en de Eindhovenaren moeten de eerste slachtoffers worden.

"Het winnen van de Champions League is een droom, maar we moeten wel realistisch blijven. Toch denk ik dat we de finale kunnen halen én winnen",  aldus de nog maar 23-jarige spelverdeler tegen AS. Op 24 februari zal Atlético naar Eindhoven komen voor het eerste duel om twee weken later in Madrid de return te spelen.

In de Primera División doet Atlético Madrid het ook goed. De ploeg van Diego Simeone staat op een tweede plek en heeft net zoveel punten als koploper Barcelona. De Catalanen hebben echter een wedstrijd minder gespeeld. Toch denkt Koke dat zijn ploeg nog beter kan. "We hebben dit jaar veel veranderingen in de selectie doorgevoerd. Er zijn een hoop nieuwe spelers", aldus Koke die denkt dat het team tijd nodig heeft om optimaal te presteren. "Volgend jaar zullen we daarom denk ik nog sterker zijn dan dit seizoen."
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner