03.02.2016 21:53

Falcao niet bij CL-selectie Chelsea, Pato wel

Guus Hiddink heeft Radamel Falcao uitgeschreven voor de Champions League, terwijl nieuweling Alexandre Pato wel speelgerechtigd is in het kampioenenbal na de winterstop. Een vertrek van Falcao lijkt nu al helemaal een zekerheid te zijn.

Clubs moeten aan het begin van het seizoen een spelerslijst indienen voor de Champions League en mogen in de winterstop deze lijst aanpassen. De formatie uit Londen haalde Pato onlangs naar Engeland en Hiddink ziet de Braziliaan graag in de knock-outfase van het kampioenenbal spelen. Chelsea staat in de achtste finale tegenover Paris Saint-Germain.

Falcao wordt dit seizoen door Chelsea gehuurd van AS Monaco, maar de Colombiaan maakt opnieuw geen indruk in de Premier League. Vorig seizoen stond Falcao onder contract bij Manchester United, maar in die periode wist hij slechts vier keer te scoren in de Premier League. Chelsea zal Falcao niet missen in de Champions League, aangezien de Colombiaan voor de winterstop geen minuten maakte in de groepsfase. De oud-goaltjesdief van onder andere FC Porto wordt de laatste weken gelinkt aan een vertrek naar China.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner