16.02.2016 12:04

David Luiz vraagt om meer respect voor Terry

John Terry verlaat geblesseerd het veld tijdens het competitieduel Chelsea - Newcastle United. (13-02-2016)
John Terry verlaat geblesseerd het veld tijdens het competitieduel Chelsea - Newcastle United. (13-02-2016)

Paris Saint-Germain-verdediger David Luiz is niet blij met de manier waarop Chelsea omspringt met aanvoerder John Terry. De 35-jarige verdediger wil zijn contract graag verlengen, maar Chelsea ziet dat niet zitten.

David Luiz begrijpt daar weinig van. "John is waarschijnlijk Chelsea's beste speler ooit", vertelt de Braziliaan en oud-ploeggenoot van Terry aan The Daily Mirror. "De club moet wat meer respect tonen voor John. Hij is duidelijk geweest en wil graag bij de club blijven, maar Chelsea laat hem wachten. Zo kan je een speler als John, die alles heeft gegeven voor de club en een groot aandeel heeft gehad in het succes van Chelsea, niet behandelen."

"De fans zijn bovendien gek op John", vervolgt David Luiz. "Als dit niet goed wordt afgehandeld, dan zullen de fans niet blij zijn. Ik snap dan ook niet dat John nog geen nieuw contract aangeboden heeft gekregen. Hij is nog altijd de beste centrale verdediger van Chelsea en één van de beste in de Premier League. Er zou niet eens een discussie moeten zijn rondom het aanblijven van John."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner