21.02.2016 09:10

Willems bijna weer fit: "Op tachtig procent"

PSV kan bijna weer volledig beschikken over verdediger Jetro Willems. De linksback lag er lang uit met een blessure en liet de fans schrikken door zich tegen Heracles Almelo kort voor tijd te laten vervangen. Dit was echter uit voorzorg.

"Het veld is niet top en ik heb soms het idee dat het even teveel wordt", geeft Willems voor de camera van FOX Sports toe na de wedstrijd tegen Heracles Almelo. PSV wist dit duel te winnen, waardoor het bovenaan blijft staan in de Eredivisie. Willems maakt het slotakkoord van de competitie mee als een fitte speler. "Ik zit nu op tachtig procent", gokt de vleugelverdediger.

Belangrijker is dat Willems inzetbaar is, als PSV het opneemt tegen Atlético Madrid in de achtste finale van de Champions League. Toch houdt de linksback zelf een slag om de arm. "Ik ben er natuurlijk acht maanden uit geweest, dus je moet het langzaam opbouwen."

PSV speelt aankomende woensdag het eerste duel van het tweeluik met de Spaanse opponent. De Eindhovenaren treffen Atlético Madrid eerst thuis, op 15 maart volgt de return in de hoofdstad van Spanje.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner