22.02.2016 15:22

Godín niet van plan om PSV te onderschatten

Diego Godín is op zijn hoede voor PSV. "Ze hebben een jonge ploeg en zijn niet voor niets in de achtste finales gekomen", blikt de verdediger van Atlético Madrid op de website van de UEFA vooruit op de krachtmeting van woensdag in Eindhoven. "Ze hebben een moeilijke groep overleefd. Dat doe je niet zomaar."

"Iedereen dacht dat we vorig jaar ook wel even de achtste finales zouden overleven", weet de ervaren verdediger uit Uruguay nog. Atlético had toen uiteindelijk strafschoppen nodig om Bayer Leverkusen te elimineren. Volgens Godín is de uitwedstrijd van zijn ploeg woensdag in het Philips Stadion mogelijk al beslissend. "Want dat duel bepaalt hoe we aan de return beginnen."

Godín is een van de vijf spelers van het huidige Atlético die twee jaar geleden met hun ploeg in de finale van de Champions League van stadgenoot Real verloren. Hij speelde tot nu toe 24 duels met zijn ploeg op het hoogste Europese niveau. In dertien van die duels bleef het defensief sterke Atlético zonder tegentreffer.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner