22.02.2016 20:57

Allegri: "We weten dat ze balverliefd zijn"

Massimiliano Allegri verwacht als trainer van Juventus niet dat Bayern München dinsdag met een verrassende opstelling komt. Beide ploegen staan in de knock-outfase van de Champions League tegenover elkaar. Allegri verwacht een doelpuntrijk duel.

"Ik verwacht niet dat ze anders gaan spelen. We weten dat ze balverliefd zijn en balbezit dus zullen koesteren. Guardiola is een geweldige coach, die zijn gedachtengoed trouw is gebleven in München", reageert Allegri op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Bayern. "Natuurlijk heeft hij nu andere spelers dan bij Barcelona. Bayern heeft geen Lionel Messi, maar de filosofie is hetzelfde."

"Het is belangrijk om goed te verdedigen, maar het voornaamste is dat we onder hun druk weten uit te voetballen", vervolgt de keuzeheer. "In het verleden zei ik eens dat we tevreden zouden zijn met 0-0 in de thuiswedstrijd, maar toen kreeg ik enorm veel commentaar. Ik verwacht niet het duel van dinsdagavond doelpuntloos eindigt, ik verwacht veel goals. Of het een overwinning, gelijkspel of nederlaag wordt, weet ik niet. Ik kan onze supporters alleen wel verzekeren dat het een geweldige avond wordt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner