23.02.2016 15:26

Amrabat tipt PSV: "Waakzaamheid geboden"

Nordin Amrabat speelt nu voor Watford FC, maar weet hoe het is om tegen Atlético Madrid te spelen. De oud-PSV'er heeft daarom enkele tips voor de Eindhovenaren.

Woensdagavond speelt PSV tegen Atlético Madrid in eigen huis. Amrabat waarschuwt zijn oude werkgever. "Het klinkt gek, maar het is haast een Italiaanse ploeg. Als we met Málaga tegen Real Madrid of Barça speelden, werd je bij vlagen van het kastje naar de muur gestuurd. Atlético geeft je daarentegen het gevoel dat je best aardig speelt", zegt de aanvaller in gesprek met De Telegraaf. "Maar in de omschakeling zijn ze killing."

Daarnaast heeft Amrabat nog een extra waarschuwing: "Bij vrije trappen op het middenveld is waakzaamheid geboden, omdat Atlético die - als het even kan - razendsnel neemt. En uit spelhervattingen voor de goal zijn ze levensgevaarlijk", aldus de international van Marokko. "Ze gooien hun hele ziel en zaligheid erin, omdat ze na een vroege 1-0 de wedstrijd volledig kunnen vermoorden. Kijk de uitslagen er ook maar op na. Atlético wint zelfs tegen de kleintjes vaak met miniem verschil."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner