23.02.2016 16:52

Robben baalt: "Had graag tegen PSV geloot"

Arjen Robben speelt voor de Champions League tegen Juventus. Toch had de snelle aanvaller het liefste met Bayern München tegen PSV gespeeld, zo geeft hij zelf toe.

"Het is jammer dat we elkaar niet geloot hebben", zegt Robben tegen PSV TV. Hij keek uit naar een terugkeer in Eindhoven. "Daar hoopte ik toch op toen ik naar de loting zat te kijken. Het is eigenlijk ongelofelijk, want in al die tijd dat ik nu in het buitenland speel (sinds medio 2004, red.) heb ik nog nooit tegen een Nederlandse club gespeeld. Niet tegen PSV en niet tegen Ajax."

Robben speculeert ook openlijk over een terugkeer bij PSV. De buitenspeler staat daar zeker voor open. "Het zou fantastisch en geweldig zijn om nog eens terug te komen in Eindhoven. Het is lang geleden dat ik voor PSV heb gespeeld, maar het blijft iets speciaals", aldus de linkspoot die denkt dat de Eindhovenaren tegen Atlético een zware dobber zullen krijgen. "Atlético is echt een heel vervelende ploeg. Ik wil niet zeggen dat PSV beter Real Madrid had kunnen treffen, maar tactisch en fysiek is Atlético echt top. Het is een heel defensieve ploeg. Een negatieve ploeg wil ik niet zeggen, maar het wordt een zware kluif voor PSV."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner