25.02.2016 10:44

Griezmann over kans: "Zoet had de bal goed"

Antoine Griezmann krijgt in de eerste helft van de wedstrijd PSV - Atlético Madrid een enorme kans om de score te openen, maar zijn stift wordt gekeerd door Jeroen Zoet. (24-02-2016)

Antoine Griezmann had de grootste kans om Atlético Madrid op 0-1 te zetten, maar een hand van Jeroen Zoet bracht voor PSV de redding. Daardoor bleef het 0-0 en moeten de twee ploegen het op 15 maart uit vechten. Griezmann is vooral lovend over de redding van Zoet.

Op de clubsite van Atlético blikt Griezmann terug op het duel. "Het was een moeilijke wedstrijd. We wisten van te voren dat we hard moesten werken en dat hebben we gedaan", aldus de Franse aanvaller die ook nog even terugkeek op zijn grote kans. Hij vond dat vooral Zoet een goede redding verrichtte. "Het was jammer, want het was een grote kans. De keeper had hem goed."

In de tweede helft kreeg Gastón Pereiro de rode kaart nadat hij zijn tweede gele kaart had ontvangen. Volgens Griezmann was dat meer een nadeel dan een voordeel voor Atlético. "Ze gingen verder achteruit en wij hadden moeite om kansen te creëeren."