25.02.2016 11:38

Nouri roemt teamprestatie winnend Ajax A1

Abdelhak Nouri tijdens het Youth League-duel tussen Ajax A1 en Sevilla A1. (09-02-2016)
Abdelhak Nouri tijdens het Youth League-duel tussen Ajax A1 en Sevilla A1. (09-02-2016)

Abdelhak Nouri is tevreden met de teamprestatie van Ajax A1. De beloften wonnen woensdagavond overtuigend met 0-3 bij Olympique Lyon.

Nadat Donny van de Beek de 0-1 scoorde, was het Nouri zelf die al voor rust voor de tweede goal zorgde. Na de pauze was het Leon Bergsma die uit een door Nouri genomen hoekschop de eindstand op het bord zette. Na afloop toonde Nouri zich trots op de ploeg. "We hebben als team gespeeld. Het was lastig om onder de druk van Lyon in de openingsfase uit te voetballen, maar dan moet je wel je eigen spel blijven spelen en wachten op het ene moment om toe te slaan", vertelde Nouri De Telegraaf.

Met de overwinning in Frankrijk plaatste de ploeg zich voor de kwartfinale van de Champions League voor A-junioren. Daarin stuit het in wederom een uitwedstrijd op Chelsea, dat Valencia versloeg. Opmerkelijk in die wedstrijd was dat de scheidsrechter in de beslissende strafschoppenserie een doelpunt van Valencia afkeurde omdat hij niet gezien had dat de bal in het doel beland was.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner