25.02.2016 23:02

Tottenham in return te sterk voor Fiorentina

Ryan Mason viert het openingsdoelpunt van Tottenham Hotspur in de Europa League tegen Fiorentina met de supporters. (25-02-2016)
Ryan Mason viert het openingsdoelpunt van Tottenham Hotspur in de Europa League tegen Fiorentina met de supporters. (25-02-2016)

Tottenham Hotspur heeft in de return tegen Fiorentina laten zien duidelijk sterker te zijn dan de Italiaanse formatie. In de knock-outfase van de Europa League wonnen de Londenaren voor eigen publiek met 3-0.

Ryan Mason opende in de eerste helft de score voor Tottenham, dat verrassend tweede staat in de Premier League. Na een uur spelen verdubbelde Erik Lamela de score voor de thuisploeg. Een eigen doelpunt van Gonzalo Rodríguez betekende de 3-0. Omdat het heenduel in 1-1 was geëindigd, plaatste Tottenham zich voor de laatste zestien van het toernooi.

Borussia Dortmund won op bezoek bij FC Porto met 0-1. Een eigen doelpunt van doelman Iker Casillas was voldoende voor de Duitsers. De heenwedstrijd was in Dortmund namelijk met 2-0 gewonnen door de nummer twee van de Bundesliga.

Overige uitslagen
FC Basel* – Saint-Etienne 2-1
Molde – Sevilla* 1-0
Napoli – Villarreal* 1-1

*Door naar de volgende ronde
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner