08.03.2016 20:04

Zidane wijzigt ploeg op vijf plaatsen

Real Madrid-trainer Zinédine Zidane heeft in vergelijking tot het competitieduel met Celta de Vigo (7-1 overwinning) zijn elftal flink gewijzigd. De Franse oefenmeester heeft vijf veranderingen doorgevoerd. AS Roma-trainer Luciano Spalletti heeft zijn elftal 'slechts' op twee plekken gewijzigd.

Afgelopen weekend hadden Dani Carvajal, Mateo Kovačić, Lucas Vásquez, Isco en Borja Mayoral nog een basisplaats, maar dat is tegen AS Roma niet het geval. Borja Mayoral zit tegen AS Roma zelfs helemaal niet bij de selectie. Dani Carvajal, Kovačić, Lucas Vásquez en Isco mogen wél plaatsnemen op de bank. In tegenstelling tot het duel met Celta de Vigo hebben Marcelo, Toni Kroos, Luka Modrić, James Rodríguez en Gareth Bale een basisplaats.

Spalletti heeft in vergelijking tot het competitieduel met Fiorentina (4-1 overwinning) 'slechts' twee wijzigingen doorgevoerd. Antonio Rüdiger en Radja Nainggolan hadden afgelopen weekend nog een basisplaats, maar dinsdagavond starten Ervin Zukanović en Edin Džeko in plaats van Rüdiger en Nainggolan in de basis. Rüdiger en Nainggolan zitten dinsdagavond ook niet bij de selectie.

De wedstrijd is LIVE te volgen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner