16.03.2016 10:25

Wenger: "Twijfel niet aan mijn motivatie"

Arsenal-trainer Arsène Wenger is ontevreden tijdens het competitieduel Arsenal - Swansea City. (02-03-2016)
Arsenal-trainer Arsène Wenger is ontevreden tijdens het competitieduel Arsenal - Swansea City. (02-03-2016)

Arsenal kent een moeilijke fase. In de Champions League wacht de loodzware klus om de 2-0 nederlaag in Camp Nou goed te maken. En in de competitie is de achterstand op koploper Leicester City groter geworden. De kritiek op manager Arsène Wenger neemt toe.

In de Engelse media werd deze week getwijfeld aan de inzet van de Fransman. Wenger kwam hier op terug op de persconferentie."Ik twijfel niet aan mijn enorme motivatie. Ik blijft aan de club bouwen op de manier waarop ik dat eerder heb gedaan: door hard te werken. Daar heb ik nooit externe middelen voor nodig gehad. Ik ben gemotiveerder dan op de eerste dag en voel natuurlijk ook meer druk en verantwoordelijkheid om de club vooruit te helpen. Als je heel lang ergens werkt, dan gaan mensen aan je motivatie twijfelen, maar bij mezelf doe ik dat niet"

"Ik twijfel niet aan mijn toewijding. Die is honderd procent en ik geef alles voor de club, meer dan ik deed op de dag dat ik hier arriveerde. De fans? Ik wil daarover niet in discussie gaan, want anders word ik misschien verkeerd geïnterpreteerd. Ik ben eerlijk genoeg om op een dag te zeggen dat het goed geweest is zo en de mensen om mij heen kunnen dat beamen. Ik ben ook eerlijk genoeg dat ik zeker weet dat ik mijn best blijf doen. Ik doe gewoon mijn best voor de club en ga daar helemaal voor", aldus Wenger.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner