16.03.2016 10:40

Van Hooijdonk begrijpt niets van Narsingh

Luciano Narsingh was de grote schlemiel. De aanvaller miste de beslissende penalty tegen Atlético Madrid (15-03-2016).
Luciano Narsingh was de grote schlemiel. De aanvaller miste de beslissende penalty tegen Atlético Madrid (15-03-2016).

Een volwassen PSV bleef dinsdagavond overeind tegen Spaanse topclub Atlético Madrid. Toch lukten de Eindhovenaren het niet om de penaltyserie winnend af te sluiten. Luciano Narsingh schoot zijn pingel op de lat en werd zo de schlemiel van de avond.

Analist Pierre van Hooijdonk was bij Ziggo Sport zeer kritisch op de manier waarop Narsingh zijn penalty nam. De rappe buitenspeler nam een opmerkelijke, korte aanloop en joeg de bal daarna op het hoogste aluminium. De oud-spits kon niet begrijpen waarom Narsingh koos voor deze manier van trappen: "Waarom doet Narsingh dat? Natuurlijk, je mag een strafschoppenserie verliezen, maar niet op zo'n manier. Ik word er echt schijtziek van", luidde de harde kritiek. "Neem verdomme gewoon een fatsoenlijke aanloop van zes meter, zoals je dat geleerd hebt geleerd bij de F'jes."

"Dit trek ik gewoon niet. Is het toeval dat hij mist? Volgens mij niet. Ik walg hiervan. Het is toch onbestaanbaar", bleef de oud-Feyenoorder mopperen na afloop. Analist Wim Kieft, die naast Van Hooijdonk te gast was om de wedstrijd te analyseren, vond dat Zoet één of twee penalty’s had moeten keren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner