17.03.2016 10:47

Luis Enrique heeft geen voorkeur tijdens loting

FC Barcelona-trainer Luis Enrique geeft aanwijzingen tijdens het Champions League-duel Arsenal - FC Barcelona. (23-02-2016)
FC Barcelona-trainer Luis Enrique geeft aanwijzingen tijdens het Champions League-duel Arsenal - FC Barcelona. (23-02-2016)

Er is maar één ploeg die FC Barcelona-trainer Luis Enrique wil ontlopen tijdens de loting voor de kwartfinales van de Champions League en dat is FC Barcelona. De Spanjaard heeft veel vertrouwen voor het vervolg van het toernooi.

"De enige ploeg die ik niet wil treffen, is FC Barcelona", zei de Spaanse oefenmeester na afloop van het Champions League-duel met Arsenal (3-1 overwinning). "En volgens mij is dat ook niet mogelijk."

Nadat FC Barcelona het heenduel in Londen al met 2-0 had gewonnen was FC Barcelona woensdagavond wederom te sterk voor The Gunners. Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar vertolkten opnieuw een hoofdrol. "Dit is het niveau dat we nodig hebben om de Champions League opnieuw te winnen. We wisten dat er bij deze confrontatie een van de titelkandidaten uitgeschakeld zou worden. Dat we Arsenal nu al hebben verslagen, is dus goed nieuws voor onze titelkansen."

FC Barcelona kan in de kwartfinale van de Champions League loten tegen Manchester City, Paris Saint-Germain, Bayern München, VfL Wolfsburg, Benfica, Atlético Madrid en Real Madrid.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner