17.03.2016 20:32

Pochettino gunt Kane, Eriksen en Dembélé rust

Christian Eriksen en Mousa Dembélé behoren niet tot de selectie van Tottenham Hotspur, dat het donderdagavond (21.05 uur) in de Europa League opneemt tegen Borussia Dortmund. Hun ploeggenoten staan ondertussen voor de lastige opdracht om de 3-0 nederlaag uit het heenduel goed te maken.

Ook Harry Kane start niet in de basis. De topscorer van Tottenham begint in tegenstelling tot Eriksen en Dembélé wel op de reservebank, waar ook Nederlander Michel Vorm als reservedoelman zal zitten. Ten opzichte van het duel van vorige week keren Eric Dier, Dele Alli en Erik Lamela terug in de basis.

Ondanks de fraaie voorsprong start Borussia Dortmund donderdag met vrijwel haar sterkste elftal. Van de basisspelers van de eerste confrontatie beginnen alleen Mats Hummels en Erik Durm op de bank, terwijl Sven Bender geblesseerd is.

Voor hen in de plaats starten Neven Subotic, Sokratis Papastathopoulos en Matthias Ginter. De voorhoede van Borussia wordt uiteraard gevormd door Henrikh Mkhitaryan, Pierre-Emerick Aubameyang en Marco Reus.

De wedstrijd is vanaf 21.05 uur LIVE te volgen.

 

 


 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner