30.03.2016 19:31

Klopp kijkt uit naar weerzien met oude liefde

Volgende week is Jürgen Klopp met zijn nieuwe club Liverpool terug bij de club waar hij jarenlang als trainer gewerkt had. In de kwartfinale van de Europa League stuiten de Engelsen namelijk op Borussia Dortmund .

Klopp laat er geen misverstanden over bestaan welke club in zijn ogen favoriet is om de halve finale van het toernooi te bereiken. “We weten allemaal hoe onbevattelijk zwaar deze loting is, hoe enorm sterk Dortmund is en het is dan ook duidelijk dat zij huizenhoog favoriet zijn”, vertelde Klopp op een persconferentie voor Engelse en Duitse journalisten.

Toch heeft de Duitser wel degelijk hoop. “Dat het zwaar wordt staat vast, maar onverslaanbaar zijn ze niet. We hebben tegen de sterkere ploegen al vaker goede resultaten geboekt, dus extreem slecht voelen we ons ook weer niet over deze loting. Als we op een goede dag ons plan goed uitvoeren, zijn we geen makkelijke tegenstander”, aldus de charismatische oefenmeester. Over een eventuele hereniging met zijn oud-pupil Mario Götze bij Liverpool wilde Klopp overigens geen commentaar geven.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner