31.03.2016 21:41

Narsingh sluit nare tijd af met interlandgoal

Luciano Narsingh (l.) viert zijn doelpunt in de oefeninterland tegen Engeland. De aanvaller van PSV, hier naast Memphis Depay, scoort de 1-2 op Wembley. (29-03-2016)
Luciano Narsingh (l.) viert zijn doelpunt in de oefeninterland tegen Engeland. De aanvaller van PSV, hier naast Memphis Depay, scoort de 1-2 op Wembley. (29-03-2016)

Het kan snel gaan in het voetbal, zo merkte ook Luciano Narsingh. De aanvaller van PSV miste een cruciale penalty in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid, maar werd vervolgens opgeroepen voor Oranje en scoorde. Tegen Engeland was de vleugelspeler goed voor de winnende 1-2.

"Het was even lekker. Ik werd weer opgeroepen na hard werken en dan is het mooi dat ik de laatste interland kon invallen en dat kon bekronen met een doelpunt", zo stelt de rechtspoot, die inmiddels op vier doelpunten in zestien interlands staat, tegenover Omroep Brabant.

Na de interlandperiode kan Narsingh met PSV beginnen aan de inhaalslag op Ajax. Na de verliesbeurt voor de interlands moet PSV in de achtervolging, te beginnen tegen AZ. "Dat is een cruciale wedstrijd", beseft Narsingh. "Het is toch een iets andere voorbereiding als je twee punten achter staat. Wij moeten vooral naar onszelf kijken en alles winnen. Dan pas kunnen we naar Ajax kijken. Ik hoop dat we de nederlaag tegen Ajax hebben weggespoeld en dat we nu een goede reeks neer kunnen zetten."

Het contract van Narsingh loopt volgend seizoen af, waardoor de gedachten richting een mogelijke transfer gaan. Voor de speler zelf is dit echter niet aan de orde. "Ik zie nu nog zes finales voor me. Ik hoop dat we kampioen worden en dan gaan we kijken wat het beste is voor mij en de club. Ik ben nu eerlijk gezegd nog niet bezig met de toekomst. Alles is mogelijk. Maar ik heb het naar mijn zin hier. Wie weet blijf ik wel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner