06.04.2016 10:38

Suárez: "Rode kaart was van cruciaal belang"

Suarez juicht nadat hij heeft gescoord tegen Atlético Madrid in de Champions League. De aanvaller was met twee treffers de gevierde man. (5.4.2016)
Suarez juicht nadat hij heeft gescoord tegen Atlético Madrid in de Champions League. De aanvaller was met twee treffers de gevierde man. (5.4.2016)

Luis Suárez was na afloop van de Champions League kraker tussen Barcelona en Atlético Madrid de veelbesproken man. Hij zorgde met twee treffers voor de winst van Barcelona, maar hij had geluk dat hij nog op het veld stond.

De aanvaller was betrokken bij twee incidenten waar de spelers van Atlético Madrid vonden dat de scheidsrechter hem van het veld moest sturen. De Uruguayaan trapte na in richting van Juanfran. Ook duwde de oud-Ajacied Luis met een arm naar de grond. Atlético kreeg wel een rode kaart, nadat Fernando Torres na ruim een half uur spelen zijn tweede gele kaart ontving.

Luis Suárez vond het jammer voor de wedstrijd dat Fernando Torres de rode kaart ontving. "Zijn rode kaart was van cruciaal belang", zei de spits in gesprek  Marca. "Torres maakte twee overtredingen en kreeg daarom rood, maar ik vond het wel jammer. Het was mooier geweest als we onze comeback tegen elf spelers hadden gemaakt."

Ondanks de tegengoal heeft Suárez er vertrouwen in dat Barcelona de volgende ronde gaat halen. "Het belangrijkste is dat we gewonnen hebben, want Atlético moet nu scoren om door te gaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner