11.04.2016 20:57

Blanc: "Er komen hoe dan ook doelpunten"

Paris Saint-Germain heeft een topprestatie nodig tegen Manchester City om voor het eerst door te dringen tot de laatste vier van de Champions League. Dat heeft coach Laurent Blanc van de Parijzenaars maandag gezegd.

Volgens Blanc heeft PSG wel een klein voordeel overgehouden aan de 2-2 in Parijs, maar moet zijn ploeg vooral verdedigend beter voor de dag komen. "Er komen hoe dan ook doelpunten", voorspelde Blanc. "Als je kijkt naar de kansen die we vorige week creëerden, we scoorden twee keer en misten een strafschop, dat was niet slecht. Maar de goals die we incasseerden irriteerden mij en de verdedigers."

Zowel PSG als Manchester City is eigendom van rijke sjeiks uit het Midden-Oosten. De trainer van PSG ziet de gelijkenissen tussen zijn club en City dan ook wel. Hij benadrukte dat het doel van PSG is om de Champions League te winnen. "Als we dinsdag winnen zal dat een grote doorbraak zijn, maar het is niet het uiteindelijke doel. De verwachtingen voor ons zullen hooggespannen blijven tot we winnen."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner