13.04.2016 10:33

Atlético op zoek naar achilleshiel Barcelona

Diego Simeone ziet dat zijn Atlético Madrid het niet makkelijk heeft in de achtste finale van de Champions League tegen PSV. (24-02-2016)
Diego Simeone ziet dat zijn Atlético Madrid het niet makkelijk heeft in de achtste finale van de Champions League tegen PSV. (24-02-2016)

Atlético Madrid zal zich woensdagavond niet helemaal kunnen ingraven in het Champions League-duel met FC Barcelona. Door de 2-1 nederlaag in de heenwedstrijd zullen de Madrilenen minimaal één keer moeten scoren om de halve finale van de Champions League te bereiken. Trainer Diego Simeone is klaar voor de return.

"Bij Atlético hoort het onverzettelijke. Wij geven nooit op en gaan de strijd met moeilijke tegenstanders aan. We weten dat er betere teams zijn, maar we weten ook dat we kunnen concurreren met Barcelona", aldus de gepassioneerde trainer van Atlético Madrid op de laatste persconferentie voor het Champions League-duel.

Het plan van Simeone om het FC Barcelona zo moeilijk mogelijk te maken, leek te werken in Camp Nou. Atlético Madrid speelde zeer fel en kwam via Fernando Torres op 0-1. De Spaanse spits pakte echter niet veel later een rode kaart, waar FC Barcelona via Luis Suárez optimaal van profiteerde. "We zullen een plek vinden waar ze kwetsbaar zijn. Daar zullen we ze pijn proberen te doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner