13.04.2016 19:40

Klopp vertrouwt op goed resultaat in return

Jürgen Klopp moet afrekenen met zijn oude ploeg Borussia Dortmund om de halve finale van de Europa League te halen. De Duitse trainer van Liverpool denkt dat zijn ploeg genoeg kwaliteit heeft om dit te bewerkstelligen.

"We kennen elkaar wat beter inmiddels", doelt Klopp op zichzelf en de club tijdens de persconferentie. De oefenmeester heeft sinds oktober de leiding bij Liverpool en meent dat zijn team beter op elkaar ingespeeld raakt. Toch kan het altijd nog beter. "Ik denk niet dat we op ons best hebben gespeeld tegen Dortmund. Zij kunnen beter, maar wij ook. We zullen zeker niet met de witte vlag zwaaien."

Welke spelers Klopp gaat opstellen, weet hij nog niet. In ieder geval is het zeker dat hij Jordan Henderson niet kan gebruiken, want de middenvelder liep afgelopen week een knieblessure op. De trainer hoopt de juiste spelers het vertrouwen te geven. "In deze fase mag je als manager geen fouten maken. Als het thuispubliek achter ons staat, geeft dat ons meer voordeel dan het uitdoelpunt dat we gemaakt hebben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner