27.04.2016 10:31

Gelijkspel stemt Man City-spelers tevreden

Het 0-0 gelijkspel tussen Manchester City en Real Madrid in de halve finale van de Champions League stemde vooral de Engelsen positief. Doelman Joe Hart was blij met het resultaat en kijkt uit naar de return.

"Het gaat volgende week een ouderwetse vechtwedstrijd worden in het Bernabéu", gaf Hart aan na het duel op de eigen website. "Wij zijn echt niet ontevreden over dit resultaat. Kom maar op. We zijn er klaar voor. We hebben een geweldige ploeg die nog steeds beter wordt. Volgende week woensdag spelen we een geweldige kraker."

Aanvoerder Vincent Kompany wees zijn doelman aan als uitblinker. "Hij heeft een paar knappe reddingen verricht bij standaardsituaties", deelde de Belg. Ook hij was, net als zijn keeper, tevreden met het resultaat. "0-0 is een erg gevaarlijke uitslag, maar als wij volgende week scoren in Madrid, verandert de wedstrijd volledig. We mogen na vanavond trots op onszelf zijn, want het is niet makkelijk om tegen zo'n sterke ploeg de nul te houden."

Wel was er nog slecht nieuws te melden uit het Engelse kamp. David Silva, die zich voor rust al moest laten vervangen voor Kelechi Iheanacho met een hamstringblessure, is er volgende week waarschijnlijk ook niet bij. "Nadat hij uitviel, leden we opeens veel meer balverlies. Ik denk niet dat hij volgende week al hersteld is", treurde trainer Manuel Pellegrini na afloop.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner