29.04.2016 09:37

Blessure Krohn-Dehli motivatie voor Sevilla

Sevilla is hard op weg om voor de derde keer op rij in de finale van de Europa League te belanden. Na het 2-2 gelijkspel in Oekraïne tegen Shakhtar Donetsk van donderdagavond, moet de club het in de return thuis zien af te maken. Unai Emery tempert vooralsnog de verwachtingen.

Vlak voor tijd scoorde Kévin Gameiro, met zijn 26ste doelpunt van het seizoen, de belangrijke 2-2 binnen. "Er is echter nog helemaal niets beslist. Het is nog steeds fifty-fifty", reageerde Emery op de website van de club. "We zullen echt op ons best moeten zijn tijdens de return om de eindstrijd te bereiken. Volgende week verwacht ik een vergelijkbare wedstrijd in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán."

Oud-Ajacied Michael Krohn-Dehli beleefde een verschrikkelijke avond. De middenvelder werd als invaller binnen de lijnen gebracht, maar maakte het einde van de wedstrijd niet  mee als speler. Een pijnlijke knieblessure zorgde voor een trieste aftocht. Vooral de manier waarop de Deen reageerde, zag er naar uit. "De blessure van Krohn-Dehli zag er ernstig uit. We zullen er nu voor hem moeten zijn en we willen ook voor hem graag de eindstrijd bereiken. Zijn blessure zal een extra motivatie voor ons zijn", vervolgt de Spaanse trainer.

Mircea Lucescu, trainer van Shakhtar Donetsk, was niet ontevreden over de uitslag. "Ik denk dat 2-2 de verhoudingen goed weergeeft. Voor rust deden wij het erg goed en hadden we ook zomaar vier keer kunnen scoren, maar in de slotfase waren we vermoeid en maakten we fouten. Toch denk ik dat we de finale nog altijd kunnen bereiken, aangezien we het dit seizoen erg goed doen in uitwedstrijden", zei ook hij op de website van zijn club.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner