03.05.2016 15:11

Ronaldo wel, Benzema niet in actie tegen City

Ronaldo en Benzema in actie tegen AS Roma. (17-02-2016)
Ronaldo en Benzema in actie tegen AS Roma. (17-02-2016)

Het was lange tijd onzeker of hij van de partij zou zijn, maar Cristiano Ronaldo is fit genoeg bevonden om met Real Madrid mee te doen tegen Manchester City. De twee ploegen treffen elkaar morgen in de halve finale van de Champions League.

De heenwedstrijd van vorige week ging aan de neus van de Portugees voorbij. Ronaldo kwakkelt al een tijdje met een bovenbeen blessure. Er is niet alleen goed nieuws voor de Spanjaarden. "Ronaldo is honderd procent fit voor de beslissende wedstrijd van woensdag, maar Benzema komt niet in actie", zei Zinédine Zidane tegen de pers.

Vorige week speelde de Fransman nog een helft mee tegen Manchester City, maar hij bleef na de rust in de kleedkamers achter. Naast Benzema moet Real Madrid het ook stellen zonder Casemiro. "Casemiro is Casemiro, maar we hebben ook andere spelers die kunnen wat hij doet. Hij is niet zwaar geblesseerd, maar heeft vandaag niet getraind. Gelukkig is onze groep breed genoeg." De heenwedstrijd tussen City en Real eindigde in een bloedeloos gelijkspel.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner