03.05.2016 19:50

Bayern met Müller en Boateng tegen Atlético

In de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League kreeg Pep Guardiola een hoop kritiek te verduren toen hij Thomas Müller op de bank zette tegen Atlético Madrid. Daar lijkt de trainer van geleerd te hebben, want de Duitser is in de return basisspeler. In de Allianz Arena verdedigen de Spanjaarden een 1-0 voorsprong.

De basisplek van Müller gaat ten koste van de Spaanse middenvelder Thiago. Ook Jérôme Boateng staat weer in de basis. De mandekker was maandenlang aan zijn bovenbeen geblesseerd, maar maakte afgelopen weekend tegen Borussia Mönchengladbach zijn rentree in de Bundesliga. Vleugelverdediger Juan Bernat moet wijken voor de basisplaats van Boateng. Franck Ribéry start ook vanaf de aftrap, zijn landgenoot Kingsley Coman moet daarom op de bank plaatsnemen.

Diego Godín is volgens Diego Simeone fit genoeg om de wedstrijd te starten, waardoor Stefan Savić wissel staat. De Uruguayaanse leider in de verdediging moest een aantal weken vanaf de tribune toekijken, vanwege een hamstringkwetsuur. Ook Yannick Ferreira-Carrasco is hersteld, maar de Belgische vleugelaanvaller wordt nog wel op de bank gehouden. Saúl, vorige week matchwinner na een schitterende solo, is uiteraard wel van de partij. Het aanvalsduo bij Atlético wordt gevormd door Antoine Griezmann en Fernando Torres.

De wedstrijd is vanaf 20.45 uur LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner