04.05.2016 10:48

Guardiola sipt: "Ik heb mijn leven gegeven"

Pep Guardiola won met Barcelona de Champions League. En dat kunstje had de Spaanse trainer graag herhaald bij Bayern München, maar na de uitschakeling in de halve finale kan Guardiola dat vergeten.

"Ik heb het beste wat ik had gegeven, ik heb mijn leven voor dit team gegeven", waren de woorden van een teleurgestelde Guardiola op de clubwebsite van Bayern München. Driemaal strandde Bayern onder Guardiola in de halve finale van de Champions League. Ditmaal was Atlético Madrid te sterk. "Vanaf de eerste seconde heb ik er alles voor gedaan en gelaten en dat blijf ik doen, tot de laatste seconde. Mensen mogen verder zeggen en vinden wat ze willen."

"Wij hebben alles gedaan wat in onze macht lag en ik ben trots. Ik denk dat Bayern een prachtige toekomst voor zich heeft met deze spelers en deze mentaliteit. Ik heb geprobeerd mijn filosofie over te brengen. Is mijn tijd hier geslaagd? Nee, niet helemaal. Ik hoop dat het Carlo Ancelotti zal lukken de club naar de finale van de Champions League te brengen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner